2024.07.20.
Illés

Sztárparádéval nyitott a Neverland


Egy Magyarországról indult ötlet, ami meghódította Amerikát és most új szintre emelve tér vissza. A Neverland Budapest nem csak egy ötpályás szabadulószoba, hanem ezen felül egy fine dining bisztró, valamint egy exkluzív bár fúziója.
 
A kiemelkedő kínálaton túl, a világon elsőként itt próbálhatnak ki az érdeklődők VR technológiával felszerelt kalandpályákat, így nem csoda, hogy az exkluzív megnyitóra olyan hírességek voltak kíváncsiak, mint: Mádai Vivien, Iszak Eszti, Rubint Rella, Cinthya Dictator és Aleska
A nyár végén, egy exkluzív parti keretein belül nyitotta meg kamráit a Neverland Budapest. A belváros alatt elterülő szabadulószoba rendszer, egy egészen új világba vezeti az érdeklődőket. A hihetetlenül autentikus és grandiózus látványvilággal kialakított helyszínektől kiszabadul az ember valódi énje, ígérik a tulajdonosok. „Én rettegek a hasonló sötét helyektől és pincéktől, mindig tartottam a szabadulószobáktól is, de a kíváncsiságom győzött és be kell valljam, hihetetlen élmény volt. Az egész annyira durva volt, hogy még egy óra után is futkos rajtam a hideg. Odabent teljesen más üzemmódba vált az ember, én is úgy küzdöttem a szabadságért mintha nem lenne holnap”.-mesélt élményeiről a csodaszép Mádai Vivien
A megnyitón fergeteges koncertet adott Myra Monoka, de a sztárok szobákból kiszűrődő sikolyai is a rendezvény állandó részei voltak. „Az ember mielőtt bemegy mindig attól tart, hogy pont az egyik legnagyobb félelmével találkozik. Ez így is volt, hiszen alig léptem be máris egy rácsokkal teli zárt kamrában találtam magam. Végig mondogattam magamnak, hogy ez csak egy játék, de több olyan pillanat is volt, amikor teljesen levert a víz, de így amikor kiértem egy valódi furfangos amazonnak éreztem magam”. – mesélte nevetve Cinthya Dictator.
Iszak Eszti csak úgy ragyogott a partin. A gyönyörű műsorvezető azonnal eltűnt a Neverland kamráiban, ahonnan csak a sikítás jelezte, hogy még küzd. „Zseniálisan vannak megálmodva ezek a szobák. Szeretem az olyan kikapcsolódást, ami közben olyan, mintha picit kiszakadnék a hétköznapi életemből. Az biztos, hogy odabent két sikítófrász között azt se tudtam fiú vagyok e vagy lány”- mondta Iszak Eszti aki láthatóan teljes extázisba került a szabadulás után”
 
A Neverland Budapest – a Paniq Room franchise által- szeptemberben közepén nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt.
Share