2024.04.26.
Ervin

Íme Apa Kalauz sztárapukáktól


Az apaság előtt álló férfiaknak gyökeresen megváltozik az élete. Sokan félnek, izgatottak, vagy akár az utolsó pillanatban kétségbe esnek, de egy biztos, minden lehetséges útmutatás hasznos nekik. Az Apa Magazin APA 2018 jelöltjei saját tapasztalatukból merítve hasznos tanácsokkal látják el a kezdő apukákat és az apaság előtt állókat.
 
Erdei Zsolt „Madár” – Ne ijedj meg!
„Azt üzenem a leendő apukáknak, hogy nem kell megijedni és félni, hogy hogyan tudja kezelni majd a helyzetet. Az adott pillanatban éretté, felnőtté válik az ember a feladathoz. A gyerek az élet legnagyobb áldása, a néha áldatlannak tűnő helyzetek ellenére.”
 
Kiss Gergely – Legyél figyelmes és éld meg a pillanatokat!
 
„Úgy gondolom, hogy az apaság csodája csak türelemmel és maximális odafigyeléssel, a pillanatok megélésével teljesedhet ki.”
 
Győrfi Pál – Szeresd az édesanyját!
 
„Igaz a mondás, hogy azzal teheted a legjobbat a gyermekednek, ha szereted az anyját. Mindig tartsd észben, hogy a nehéz időszakok nem tartanak örökké. De jönnek majd újabbak. Próbálj „elég jó apa” lenni, tökéletes senki sem lehet.”
 
Istenes Bence – Légy önző, mielőtt megszületik a gyermeked!
„Azt tanácsolom az apaság előtt állóknak, hogy pihenjenek sokat, éljenek a hobbijuknak és legyenek önzők, mert amint jön a gyerek, az egész életük körülötte fog forogni.”
 
Szabó Győző – Olyan türelmes legyél a gyermekeddel, mint saját magaddal!
„Úgy gondolom, hogy az a legfontosabb, hogy amilyen türelemmel élünk magunkkal szemben, olyan türelemmel kell élnünk ezekkel a csodabogarakkal szemben is.”
 
Lotfi Begi – Felejts el minden tanácsot!
 
„Saját tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy a leendő apa mindenféle előzetes jótanácsot engedjen el, mert ahogy megszületik a gyermeke, átkapcsol apa üzemmódba és ösztönösen tudni fogja, hogy mit kell tennie.”
 
Az Apa Magazin APA 2018 „Év apája” ismert apuka jelöltjei egészen szeptember 5-ig várják az olvasók szavazatait, a „Nem hétköznapi apák” és a „A legstílusosabb apák” kategóriának versenyzőivel együtt a www.apamagazin.hu/apa2018 weboldalon.
Forrás :

Red Lemon

Share