2024.04.30.
Katalin, Kitti

Elhunyt Bodnár Attila fia


Meghalt ifjabb Bodnár Attila. A 39 éves énekest a magyar közönség az X-Faktorból ismerhette meg. Hogy mi okozta a férfi halálát, egyelőre nem tudni.

– Megrendülten hallottuk a hírt, hogy az X-Faktor egykori felfedezettje, Bodnár Attila meghalt – mondta Barabás Éva, a Fókusz műsorvezetője, de többet nem közöltek.

A férfi utcazenélésből élt, és az X-Faktor 2010-es szériájában indult, de nem győzte meg a zsűrit. Az egykori Modern Hungária zenésze és utcazenész fia sokáig nem látták egymást, a 2010-es tehetségkutató kapcsán találtak újra egymásra. Az idősebb – Ausztriában élő – Bodnár akkor felkarolta a fiát, és segített neki egy jó nézettségű videoklipet létrehozni, ám a fiú nem robbant be a köztudatba. A két Bodnár útjai azonban gyorsan szétváltak, és nem tartották a kapcsolatot sem.

“Tényleg sokat segített apu. Szép volt, jó volt, de úgy éreztem, sem zeneileg, sem emberileg nem illünk egymáshoz, ezért megmondtam neki, hogy nem akarok tovább vele dolgozni. Ő tudomásul vette ezt” – mesélte akkoriban a fiú. “A fiam más utat akart járni, és ezzel nem tudok mit tenni. Már kezdtük volna forgatni a következő klipjét, amikor bejelentette a szándékait. Ez fájt nekem. Elláttam tanácsokkal, de neki más elképzelései voltak. Megy fejjel a falnak, és sajnos látom a vesztét” – mondta az édesapa.

Share