2024.06.25.
Vilmos

Zséda és Vastag Csaba között működik a kémia


A két énekes egy duett kedvéért állt össze.  Azonnal megvolt a kémia köztük, persze csak művészi értelemben, de ez két olyan énekes között, akik a pályájuk csúcsán vannak, nem ritka. A 2010-es X-Faktor győztesét mindig is gyönyörű nők vették körül, nincs ez másképp most sem. Zséda és Csaba találkozása talán mesebelinek is mondható, hiszen az első pillanattól kezdve megvolt a szakmai és az emberi összhang is közöttük.
“Csabával Rakonczai Viktor szerzői estjén találkoztunk és rögtön jót beszélgettünk, egymásra hangolódtunk. A duett ötlete hamar felmerült és aztán nagyon könnyen megszületett a dal. Ez mindig jó jel. Úgy érzem, Csabával jól működünk együtt, a hangunk is kifejezetten jól passzol, és nagyon örülök, hogy Csaba az érzékeny oldalát mutatja meg ebben a dalban. A mondanivalóját pedig kifejezetten szeretem. Arról szól, amikor az ember csak a szépet és jót viszi tovább egy kapcsolatból, ami által több lett, amire jó visszagondolni egy életen át” – mesélte az énekesnő, akivel Csaba is teljesen egyetért.

„Az első pillanattól kezdve tudtuk, hogy ez a dal nekünk íródott. Rakonczai Viktor és Szabó Zé érezte hogy jól áll egymásnak a hangunk és erősítjük egymásban a férfi-női szerepkört. Hihetetlenül jó volt a közös munka, és most itt a gyümölcse.”

Zséda a Viva Comet, Fonogram és Bravo Otto-díjas énekesnő számára is meglepetés volt, milyen könnyen született a „Legyél a másé”. Zséda és Csaba ugyan 10 éve ismerik egymást, de tovább soha nem jutottak egy beszélgetésnél. Az énekes mégis pontosan ilyennek képzelte a kémiát kettejük között.

Share