2024.03.29.
Auguszta

1 millió liter sörrel készülnek az Oktoberfest Budapestre


Mától vasárnapig várja a sörök és finom ételek szerelmeseit az Oktoberfest Budapest. A legnagyobb őszi sörünnep szervezői 1 millió liter sörrel készülnek. Végre elkezdődött az Oktoberfest Budapest, amelynek kapui egészen vasárnap estig nyitva állnak a vendégek előtt. München, Párizs, New York és Sydney után 2015-ben az Oktoberfest második alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon, ezúttal Budapest szívében, a Felvonulási téren.

A legnagyobb őszi sörünnep hatalmas területén óriás fűtött sörsátorral, Paulaner Oktoberfest München sörsátorral, több színpaddal, hazánk legnagyobb retró együtteseivel, utcabállal, hangulatidéző sramli zenéivel, Oktoberfest szépségversennyel, hivatalos Paulaner Oktoberfest Shoppal, óriás kalandparkkal és az Álomautó Múzeum nagyszabású autó show-jával találkozhatnak az érdeklődők. Az Oktoberfest Budapest szervezői elárulták, hogy a tavalyi fogyasztás és a jelentős mértékű jegyelővétel miatt idén 1 millió liter sörrel készülnek a rendezvényre, és látogató rekordra is számítanak.

Hazánk kézműves sörfőzdéi és nemzetközi sörmanufaktúrái mellett megtalálható lesz a rendezvényen a ‘Budapest Utca’, fővárosunk kedvelt szórakozóhelyeivel, pubjaival, street food éttermeivel. A ’Világkonyhában’ nemzetközi ételek mellett a látogatók megkóstolhatják az egzotikus országok söreit, és sörből készült ételeit is. Továbbá a ’Kultúra Főutcáján’ ismét találkozhatnak hazánk népszerű színházaival, társulataival és kedvükre válogathatnak Budapest legnagyobb söröskorsó börzéjén. További infók itt!

Share