2024.04.26.
Ervin

Bereczki Zoli megtalálta a másik felét


Bereczki megtalálta a másik felét, méghozzá Palya Bea személyében. A két művész színpadi egymásra találásának a nézők is szemtanúi lehetnek december 21-én, a Magyar Színházban.

„Megtaláltam a női felemet” – mondja Palya Beáról az énekes. Bereczki közönsége már hozzászokhatott, hogy a művész minden alkalommal színpadra szólít  egy különleges vendéget a Magyar Színházban, fellépett már Majka és Curtis, legutóbb pedig példaképe, Presser Gábor oldalán. Decemberben is egy régi álmát váltja valóra, Palya Beával énekel.bereczki_palya

Zseniálisan jó volt a közös próba, azt hiszem, hogy megtaláltam a „női énemet”. Azt eddig is tudtam, hogy Bea energiabomba, de most az is kiderült, hogy nagyon-nagyon egy hullámhosszon vagyunk zeneileg” – magyarázta lelkesen Bereczki, aki azt is elárulta, a közös próbájuk olyasmi történt vele, amihez nincs hozzászokva.

“Bea annyira tele van energiával, hogy bár rám is azt szokták mondani, hogy ezerrel pörgök – a zenekarom például nem is hagyja, hogy kávét igyak, szerintük nincs rá szükségem -, mégis alulmaradtam” – nevetett az énekes, hozzátéve, alig várja, hogy közös produkciójukat a közönség is láthassa. Kettejüket a jelenleg Bécsben élő, korábban a világhírű new yorki Juiliard Schoolban végzett neves hegedűvész, Korcsolán Orsolya kíséri majd.

Palya Bea és Bereczki Zoltán – december 21. Magyar Színház

21-én Illúzió koncert! Palya Beával nagyon készülünk! Persze a hülyeség az mindig megy, úgyhogy kitaláltuk, hogy egyszerre livestreamelünk! Ez az ő felvétele…! 🙂

Szerző: Bereczki Zoltán Official Fanclub2015. december 15.

Share