2024.04.24.
György

Új vígjáték-sorozattal nyitja a nyarat a Comedy Central


Vadonatúj szitkommal jelentkezik a Comedy Central, amelyben a téboly egy amerikai dolgozó osztálybeli kisváros borbélyszalonjában, a Buzzy’s-ban összpontosul. A csatorna június 19-én, vasárnap 20.30-kor debütáló Séróból című sorozatában az álmok messzire elrepítik a többek között Mike Castle és Ashley Tisdale által megformált karaktereket, a munka, a szeretteik és a problémáik azonban mind álmos szülővárosukhoz, Charlestownhoz kötik őket.
Végy egy fodrászatot, adj hozzá egy csapat fiatalt, akik valaha egy gimibe jártak, spékeld meg egy jó adag humorral és máris kész a totális káosz. A Comedy Central június 19-től jelentkező Séróból (Clipped) című vígjátéksorozatban olyan fiatalok osztoznak a mindennapokon, akik valaha egy középiskolába jártak, azonban mindannyian más-más közösség tagjai voltak. Különbözőségük tökéletes táptalaja az összetűzéseknek, ami ott kezdődik, hogy a fodrászatnak új tulajdonosa lesz Ben személyében, aki egykor a suli lúzere volt, most viszont ő dirigálhat a régi, sokkal népszerűbb osztálytársainak. A helyzetet bonyolítja, hogy a Mike Castle által alakított AJ és a bombázó Ashley Tisdale által megformált Danni egyszer randiztak is egymással, ma viszont már mindketten nagyratörő álmokat szövögetnek. A.J. a gimis baseball csapat sztárjátékosa volt és még mindig bízik abban, hogy profi lehet, Danni pedig énekesnőként szeretne befutni. Munkatársaik között van még Ben legjobb barátja, Mo, Charmaine a szarkasztikus stylist és Joy, a recepciós.
Serobol1Hogyan telnek a díszes kompánia mindennapjai? Hajat vágnak, bekavarnak egymásnak és talán – de csak talán – elkezdik más megvilágításban látni a másikat. A premier epizódban A.J. nagy lehetősége látszik kibontakozni egy ügynök telefonhívása után, és azonnal elújságolja Danni-nak, hogy fodrász múltját hamarosan maga mögött hagyhatja. Mindeközben a többieket is megcsapja a távozás szele, mivel Ben azon töri a fejét, hogy megszabadul egyik beosztottjától elkerülendő a magasabb biztosítási díjat…
Séróból − június 19-étől minden vasárnap 20.30-kor a Comedy Centralon

Share