2024.06.21.
Alajos, Leila

Kulcsár Edina a Balaton Soundon kevert magának koktélt


Balaton, jó csajok és menő zenék, mi kellhet még a boldogsághoz ilyenkor nyár közepén? Természetesen egy jó koktél. Kulcsár Edina, Tolvai Reni és Tücsi a Soundon a Finlandia Less Ordinary Bárban kevertek, és nem is akármilyen street food koktélokat. Reni pedig ráadásként még egy igazán eklektikus zenei produkcióval is meglepte a bulizókat.
street_food_koktelokkal_husoltek_a_lanyok
 Ahol Kulcsár Edina, Tolvai Reni és Tücsi felbukkan, ott minden egy csapásra a „feje tetejére áll”. A három szépség ezúttal is kitett magáért.
kulcsar_tolvai_tücsi
„Még sosem álltam a pult másik oldalán, ez most tényleg premier volt” – kezdte Kulcsár Edina. „Ahogy akár a gasztronómiában, úgy a koktélok elkészítésben is már annyi féle lehetőség van, de ezekről a street food változatokról bevallom még nem hallottam. A kedvencem a kürtöskalácsba bújtatott fahéjás-áfonyás longdrink, ami azért is praktikus, mert ha az ember megéhezik, akkor rögtön kéznél van egy kis harapnivaló is a koktél mellé” – viccelődött Edina.
tolvai_reni_koktél
Mielőtt Edina, Tolvai Reni és Tücsi társaságában mixerként bizonyította rátermettségét, Reni egy dallal alapozta meg a hangulatot, szintén az eklektika jegyében. „Imádom, amikor különböző zenei stílusok keverednek, és úgy láttam, a közönségnek is nagyon bejött” – vette át a szót Tolvai Reni. „Vasovski Norbival és Ferencz Peti hegedűssel máskor is dolgoztunk már együtt, és mindig nagyon izgalmas, amikor a dalt kísérő elektronikus zenét klasszikus dallamokkal ötvözzük. Régen én is tanultam zongorázni, de sajnos abbahagytam, amit ma már nagyon bánok. Biztos vagyok benne, hogy újra elkezdem majd” – mondta Reni. A színpadon nem csak Tolvai Reniék szórakoztatták a tomboló tömeget. A Less Ordinary Bárban koradélutántól hajnalig váltották egymást a hazai és külföldi lemezlovasok. Ráadásul egy verseny keretében négy hazai „újonc” is lehetőséget kapott a bemutatkozásra, akiket idén rekordszámú, az előző évhez képest közel háromszor több jelentkező közül választottak ki az italmárka facebook oldalán.
tolvai_reni_vasovski_norbi_ferencz_peti_hegedussel
Ahogy a sztárok, úgy a Finlandia csapata is a mértékletes alkoholfogyasztás híve.
Share