2024.05.23.
Dezső

Kamarás Iván és Molnár Andi között izzott a parázs


Sztárjaink idén sem hagyták ki, hogy meglátogassák a Tennessee-beli lepárlóüzeme fennállásának éppen 150. évfordulóját ünneplő Jack bácsit, akin még a másfél évszázad ellenére sem fog az idő. Méltóan a legnagyobbakhoz, az amerikai legenda most is óriás kamionjával érkezett a Fesztiválköztársaságba, ahol ezúttal Molnár Andit és Kamarás Ivánt látta vendégül. A két híresség nemcsak a grillezők mellett izzította a hangulatot, Andi a kitelepült borbély szalonban Iván frizuráját is kezelésbe vette.
 
„Itt tényleg minden a tengerentúlra emlékezet” – kezdte Kamarás Iván. „Nagyon élveztem a sütögetést, amikor éppen Amerikában vagyok, ott is gyakran járok grill partikra, bár ott az esetek többségében én vagyok a vendég, így most végre kipróbálhattam magam a másik oldalon is. Ha majd ismét megyek, meg is mutatom a kinti barátaimnak mit tudok, és a frissen sült finomságok mellé biztosan egy pohár koktéllal is koccintunk majd az öreg whiskey mester emlékére” – tette hozzá a kétlaki életet élő színész.

hamburger_gyorstesztmolnar_a_kamaras_i_sziget-9Molnár Andi is hatalmas lelkesedéssel vágott bele a közös sütésbe, ám saját bevallása szerint is kicsit alulmaradt Ivánnal szemben. Ez azonban cseppet sem szegte kedvét, sőt olyannyira magával ragadta a fesztiválhangulat, hogy borbélyollót ragadott, kisebb szívrohamot okozva ezzel Ivánnak.

izzik_a_parazs
„Szeretek főzni, az viszont fontos szempont, hogy hamar elkészüljön az étel. Úgy láttam, hogy Iván szene valamiért jobban izzott, így az ő húsai hamarabb megsültek. De sebaj vállalom, ebben most ő volt a jobb” – kezdte Molnár Andi. „Hajnyírásban viszont született tehetség vagyok, bár amikor kezembe vettem a hajnyírót, Iván szemében azért láttam némi félelmet. Régebben, amikor egy évig külföldön tanultam, rendszeresen vágtam a barátaim haját, és soha sem volt panasz. Így végül Iván is megnyugodott, de lehet csak azért, mert tudta, van ott egy profi is, aki segít, ha baleset történne” – tette hozzá mosolyogva Andi.
egy_kis_bbq_sosem_arthat
Ha kedvet kaptál te is egy kis lynchburgi hangulathoz, látogass ki a Szigetre, ahol a felállított installációban egy virtuális túrán „képzeletben” a híres lepárlót is végigjárhatod.
molnar_a_kamaras_i_sziget
Ahogy a Jack Daniel’s csapata, úgy a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.
Share