2024.06.25.
Vilmos

Dombi: 70 éves koromra tökéletes gentleman leszek!


Úriemberségből vizsgázott Dombóvári István, Lukács Miki és Kamarás Iván. A három, mindenre elszánt híresség nemrégiben néhány játékos feladatban bizonyíthatta gentlemanségét a Sziget Fesztiválon. A fiúknak zsűrije is akadt Peller Mariann személyében, aki a teszt végén azt is elárulta, neki mitől lesz úriember egy férfi.
 
Figyelmesség, makulátlan külső, odaadás, netalántán humor? Nem is olyan egyszerű meghatározni, mitől gentleman a gentleman. Az amerikaiak kedvenc whiskey-je nemrégiben felmérést készített, hogy kiderüljön, hogy állunk úriemberség frontján. Az eredmény mindenképpen biztató, de azért persze mindig van hova fejlődni. Ezért Jack Daniel ideiglenes rezidenciáján most néhány híresség is próbára tehette magát és megerősíthette, az úriemberek igenis köztünk élnek.
„Szerintem a srácok egytől egyig igazi gentlemanek” – kezdte Peller Mariann. „Dombi csak eljátssza, hogy nem az, mindent megtesz a vicc kedvéért hisz ismerjük… Ivánnak lényéből fakad a úriemberség, Miki pedig egy bohóc, de tökéletesen tudja, mi kell a nőnek. Engem személy szerint minden olyan dologgal le lehet venni a lábamról, ami a „régimódi” értékeket idézi. Ha kinyitják a kocsiajtót, felsegítik a kabátot, de például imádom, ha Gyuri, a férjem a kedvencemmel lep meg vacsorára” – tette hozzá Mariann, akit még az sem zökkentette ki, amikor sógorát, Mikit kellett zsűriznie.
Az elején a nyakkendőkötésnél tudtam, hogy elvérzek. Pláne, hogy bekötött szemmel kellett boldogulni. Innen is gratulálok Ivánnak, aki ebben a fordulóban csúnyán letarolt engem és Dombit is. Ha nincs rá nagyon szükség, általában nem is hordok nyakkendőt, szerintem elsősorban nem a ruha határozza meg, hogy gentleman-e valaki. Sokkal inkább az, hogyan viselkedik másokkal. Sőt, inkább azt mondanám, nem is úriember kell a nőknek, hanem figyelem, kedvesség, szeretet és odaadás, hogy bizonyos feladatok átvegyünk tőlük. Ezektől sokkal vonzóbbak leszünk a szemükben, mint bármilyen jól szabott öltönyben” – tette hozzá Miki. A gyakorlati és illemszabályokkal kapcsolatos feladatok mellett, Dombiék romantikus énjüket is megmutathatták, amikor néhány előre meghatározott szó segítségével írtak szerelmesverset szívük választottjához.
„Már a suliban is szerettem, amikor verset kellett írni. Éreztem, hogy az én köröm lesz, férfiasnak és udvariasnak itt volt Iván és Miki, nekem verbálisan kellett teljesítenem” – kezdte viccelődve Dombi. „Manapság egyébként azt a trendet látom, úgy akarnak egyéniségek lenni a férfiak, hogy teljesen egyformák. Ami pedig szintén tapasztalat, hogy a csajok imádják a rosszfiúkat, úgyhogy csak óvatosan szabad úriembernek lenni. Én például mindig kinyitom az ajtót a hölgynek, hadd vigye csak a nagy szatyrokat. De viccet félretéve, mindig van lehetőség fejlődésre. Kiszámoltam, ha így haladok 70 éves koromra tökéletes gentleman leszek!” – tette hozzá Dombi, akiről az eredmények összesítése után kiderült, hogy Kamarás Ivánt és Lukács Mikit is lekörözte úriemberségben.
Mivel egy gentlemannek jólfésült frizura is dukál, ezért Miki és Iván a helyszínre kitelepült Barber Shopba is beültek egy gyors hajigazításra, hogy azán tökéletes külsővel vethessék bele magukat a fesztiválozásba.
 
A Jack Daniel’s és a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.
Forrás :

Red Lemon

Share