2024.04.15.
Anasztázia, Tas

Az egykori szépségkirálynő és párja minden eshetőségre felkészült


Fokozódik az izgatottság Dobó Ágiéknál: a csinos modell második várandóssága legvégén jár. Az egykori szépségkirálynő elmesélte, hogy most már bármelyik nap készen állnak az új családtag megérkezésére. A babakelengye várja új gazdáját, és a szülésre összeállított csomag is mindenhova „elkíséri” a kismamát.
 
Dobó Ági boldogsága aligha lehetne teljesebb, hiszen hamarosan második kisfiának ad életet. A várandóssága végén járó modell és párja minden eshetőségre felkészült kisbabájuk érkezését illetően. „Nemrég az egyik barátnőmnél teljesen váratlanul, hetekkel korábban beindult a szülés úgy, hogy a szükséges csomagok még nem voltak összeállítva. Elfogott az izgalom, hogy nem szeretnék én is így járni, így a már a 36. hétre mindent előkészítettünk. A kórházi holmik és az FH Biobank által összeállított, őssejt-levételhez szükséges csomag mindenhova elkísérnek minket” – számolt be a felkészülésről az egykori szépségkirálynő.
dobo_agi_babamozi
“Az őssejtek levétele és tárolása szerintem azért fontos, mert olyan betegségek kezelésénél alkalmazhatóak sikeresen, mint a leukémia vagy a limfóma. Természetesen soha nem szeretném, hogy a gyermekeimnek valaha szükségük legyen az őssejtek felhasználásra, viszont nem is kérdés, hogy ezt a lépést megteszem az egészségükért.”
dobó ági párjával és fiával
A család legfiatalabb tagja, Benedikt nagyon izgatottan várja kistestvére megérkezését. „Beni egyre többször kérdezi meg tőlem, mikor születik már meg az öccse. Örömmel tölt el, hogy azt válaszolhatom neki: már nem kell sokat aludni, hogy ne csak az ultrahang képen, hanem szemtől szemben is láthassa a testvérét” – mesélte mosolyogva a csinos kismama, aki már minden fontos vizsgálaton túl van.
 
“A Czeizel Intézetben voltunk babamozin, és kiderült, hogy az új családtag szakasztott bátyja! Egyből feltűnt, hogy születendő kisfiam pont úgy néz ki, mint Benedikt, amikor a pocakomban volt. Hazaérve azonnal egymás mellé tettem a két ultrahang képet, és az összehasonlítás csak megerősített: a két fiú teljesen egyforma” – tette hozzá kitörő örömmel Dobó Ági.
Share