2024.04.19.
Emma

Szexi ruhákban kapták lencsevégre a Miss Balaton modelleket


Igencsak érzéki képek készültek a napokban a Miss Balaton modellekről. A gyönyörű lányokat Ajkai Dávid fotózta a 2017-es Miss Balaton naptárhoz.

Jövőre sem maradnak naptár nélkül a rajongók. Most  azonban a hagyományoktól eltérően nem bikiniben, hanem vadító koktél- és estélyi ruhákban álltak modellt a szépségek. A fotózáson a lányok mentorai is ott voltak, így Lipcsei Betta tréner és Horváth Éva versenykoordinátor is segített a tökéletes beállításokban.

„Minden képről süt az érzékiség és a kifinomultság, az, hogy a képek fekete-fehérek lesznek, még elegánsabbá teszi majd a naptárat” – kezdte Éva. „A könnyed anyagok, mint a csipke, szatén, selyem pedig remekül hangsúlyozzák a lányok fantasztikus alakját. Igazán különleges lesz a végeredmény, ebben biztos vagyok.”

Annak, aki szeretné a saját falán megcsodálni a lányokat, érdemes figyelni a Miss Balaton Facebook oldalát (https://www.facebook.com/missbalaton), mert a szépségverseny szervezői minden évben kisorsolnak néhány naptárat a rajongók között.

Share