2024.04.19.
Emma

IKEA: Őszi lakberendezési trendek


Az IKEA új, 2019-es katalógusa és az őszi lakberendezési trendek kapcsán tartott sajtótájékoztatót, ahol megtudtuk mi bosszantja legjobban otthonukban a magyarokat! Emellett az új limitált kollekciókat is megtekinthettük.
 
A magyarok szeretik, ha rend és tisztaság van körülöttük és otthonukban, a padlón heverő zsebkendő, a széthagyott zoknik és a poros asztal azonnal felborítja az idillt. A magyarok fele élvezi a takarítást. Koszos és ragacsos padló, szanaszét heverő ruhadarabok, kibontott chipses zacskó a kanapén vagy épp állatszőr a szőnyegen vagy a bútorokon – ezt tolerálja a legkevésbé a legtöbb magyar az otthonában.
A világ legnagyobb, 190 millió példányszámban nyomtatott lakberendezési magazinjának, az új IKEA katalógusnak a középpontjában az áll, mennyire sokféleképpen élünk. A 284 oldalon felvonultatott lakberendezési megoldásokat az emberek hétköznapi igényei, vágyai és álmai inspirálták.
Őszi lakberendezési trendek
Meghekkelt alapdarabok, felkavaró kiegészítők, lágy, harmonikus formák, hódolás a művészet előtt és művésznek lenni a gyűjtögetésben. Ez az ősz egyszerre lesz kellemesen egyhangú és harsányan sokszínű a lakberendezésben, hogy ki-ki megtalálhassa magának a hozzá legjobban illő stílust, legyen szó különc művészlelkekről vagy épp romantikus ábrándozókról.
GRATULERA, születésnapi limitál IKEA kollekció
Az IKEA születésnapja alkalmából egy időutazásra hív mindenkit. Három különböző korszak, az 50-es és 60-as, 70-es és 80-as, 90-es és 2000-es évek legnépszerűbb termékei térnek vissza többek között a magyarországi áruházakba is egy három részes limitált kollekció keretében, amelyek 2018 augusztusától három különböző időpontban lesznek elérhetőek.
Fotók a sajtótájékoztatóról:
Share