2024.04.19.
Emma

Dobd fel a nyaralód fillérekből


A gyerekkori nyaralások és a legjobb kerti partik emlékei kötnek bennünket a nyaralókhoz, hétvégi házakhoz. Ezek az épületek sokszor évekig kívül-belül változatlanok maradnak, mivel az év egy részében nem látogatja őket senki. A régi bútorok egyhangúságát azonban könnyen megtörhetjük néhány stílusos kiegészítővel.
 
Meisel Zsófia, a soroksári IKEA áruház lakberendezője segít megtalálni a hozzád és a nyaralód stílusához leginkább passzoló darabokat, amelyek nem kerülnek többe 5 ezer forintnál!
 
Romantikus lelkeknek
A bájos, finom anyagból készült lakberendezési kellékek kedvelői könnyedén romantikus hangulatot varázsolhatnak a nyaralóban. A virágok rajongói számára nagyszerű megoldás lehet a művirág is, mivel az év azon részében is színesítik a hétvégi ház hangulatát, amikor épp nem tartózkodunk ott.
A csipke mintás darabok, legyen szó egy kaspóról vagy lámpásról, kedves megjelenésűvé változtatják a szobát. Válasszunk fehér kiegészítőket, például párnákat, ez a szín a tisztaság érzetét kelti. A romantikus hangulat megteremtéséhez ne feledkezzünk meg a világításról sem, egy fehér fényű kültérre illetve beltérre is alkalmas izzósor remek fényforrás és tökéletes kiegészítő is egyben.
 
Lépj ki a megszokottságból!
Jó idő, nyár, vidámság. Szeretnéd, ha ez a nyaralódban is visszaköszönne? Válassz színes és különleges darabokat, így az apró változtatásokkal is látványos lehet az átalakulás.
Egy színes szőnyeg a nappaliba, egy vidám díszpárna a hálószobába, egy mintás zuhanyfüggöny a fürdőbe vagy egy napelemes függőlámpa a teraszra és a ház máris élettel telibb lesz. Egy rajzolható falmatricával pedig egyedi, pozitív üzeneteket írhatsz a falra, ráadásul olyan formára vághatod, amilyenre szeretnéd.
 
Egyszerűen nagyszerű
Néha nincs is szebb a természetességnél. A kellemes, lágy színek, természetes anyagok ötvözetét szokatlan formákkal tehetjük különlegessé. Egy egyedi bemutatódobozban személyes tárgyainkat igazán sajátosan tudjuk elhelyezni. Egy átlagostól eltérő kinézetű, tengerifű kosár is nagyszerű kiegészítő lehet, ráadásul segít megőrizni a rendet a szobában.
A pasztell színek kifejezetten kellemesen hatnak a letisztult szobában, legyen szó akár egy függőlámpáról vagy néhány vázáról. Nem csak a formákkal és színekkel, de az illatokkal is hatással lehetünk a szoba hangulatára. Válasszunk illatosított mécseseket, hogy kellemes illat töltse be az egész nyaralót.
 
Forrás :

IKEA

Share