2024.04.23.
Béla

Sztárok lélegzetelállító kertjei, amelyekből ötletet meríthetsz!


Nem számít, hogy precízen kialakított angol kertet vagy buja oázist álmodtál meg az otthonodba, a lényeg, hogy profi segítséget kapj a megvalósításhoz. Modern elegancia vagy bohókás vintage hangulat? Csak rajtad múlik! Ha ellátogatsz a 2019-es GardenExpóra, mindenképpen meseszép lesz a végeredmény.
 
Magyarország egyetlen kerti életmód kiállításán a szakma hazai képviselői bemutatják legfrissebb kerti bútoraikat, gépeiket és eszközeiket a nagyközönség számára, és segítenek a kertek szerelmeseinek megtalálni a tökéletes megoldásokat. Március 22-24. között ismét lehetőséged lesz szemügyre venni az idei év kültéri trendjeit, és ihletet meríthetsz a helyszínen berendezett bemutatókertekből. De, hogy addig se maradj inspiráló ötletek nélkül, megmutatjuk, milyen kertekben lazítanak a sztárok! Hidd el, hogy neked is lehet saját édenkerted, találkozzunk a Budapest Arénában!
 
1. Zoe Ball
A brit műsorvezető előszeretettel büszkélkedik nemrég vásárolt sussexi otthonának csodálatos kertjével. Nincs ezen mit csodálkozni, Zoe Ball kertje ámulatba ejtő: a téglafalakat lilaakác és buja zöld növényzet borítja, de van itt egy szeretnivaló kis lépcső is, ami egy csodálatos kilátásra nyíló teraszra vezet.
 
2. Lisa Snowdown
„Még esőben is gyönyörű. Otthon, édes otthon!” – posztolta a kertjéről készült kép alá Lisa Snowdon. Az angol televíziós személyiség kertje a rengeteg fának és cserjének köszönhetően tökéletesen alkalmas az elvonulásra. Ha pedig az időjárás is partner, a teraszon fából készült székeken lehet elfogyasztani a reggelit vagy vacsorát.
 
3. Andrea McLean
Az ITV Loose Woman című műsorának sztárjára bizonyára rajongók tízezrei irigykedtek, amikor meglátták azt a videót, amit fapadlós verandájának nyugágyából posztolt. A ház mögötti varázslatos birodalom kétségtelenül a béke szigete, mi is olvasgatnánk itt szombat reggelente!
 
4. Kelly Brook
Kelly Brook otthona egyszerűen bámulatosan fest ezekkel a burjánzó rózsákkal! „Akkor ültettem őket, amikor ideköltöztem, azóta ahányszor csak virágba borulnak, egy tündérmesében érzem magam!” – írta a modell a bejegyzés alá.
 
5. David és Victoria Beckham
Beckhamék bámulatos kertje temérdek játékra alkalmas helyet biztosít a gyerekeknek. A fákra aggatott lampionok nappal feldobják a kert hangulatát, esténként pedig mágikus fényben öltöztetik a lombokat. Hát, nem csodálatos?
 
6. Sam Faiers
Sam Faiers brit televíziós személyiség és a párja egy szépséges hertfordshire-i kúriában élnek, amihez természetesen egy hatalmas kert is csatlakozik. A buja növényzettel tarkított zöld terület igazi vadregényes játszótér a gyerekeknek.
 
7. Catherine Zeta-Jones
Milyen jó lehet Catherine Zeta-Jones otthonában vendégeskedni! A népszerű színésznőnél a terasz közepén, akáclombok alatt fogyaszthatnánk el az ízletes vacsorát és a finom borokat.
 
8. Tom Fletcher
A zenész kertjéből csodás kilátás nyílik a vidékre, az elterülő zöld pázsitot pedig gyönyörű sövények és meseszép növények keretezik. Tom és Giovanna hintát és csúszdát is terveztek a kertbe, hogy a gyerkőcök se unatkozzanak a szabad levegőn.
 
9. Emma Willis
A televíziós műsorvezető és férje a hátsó kertet olyanra tervezték, hogy az egész család jól érezhesse magát benne. A hatalmas zöld területen van bőven hely az önfeledt játéknak, a végtelenbe nyúló kilátás és a kertben elhelyezett padok pedig a romantikus pillanatoknak kedveznek.
 
Álmodd meg a saját édenkertedet!
Nincs két egyforma méretű terület, élethelyzet vagy személyiség, ezért nem is várható el, hogy mindenkinek megegyezzen az ízlése kertügyben. Március 22-24. között azonban minden kertimádónak adott a lehetőség, hogy testközelből megismerkedjen a friss kültéri trendekkel és személyre szabott tanácsokat kérjen profi szakemberektől. A 2019-es Gardenexpón a komplett kertépítéstől, a lakás teraszának „tavasziasításáig” minden kérdésedre választ kaphatsz, válogathatsz az álomszép bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választékából. Találkozunk idén is a Budapest Arénában!
Share