2024.05.21.
Konstantin

11 híresség és álomkonyháik – Inspirálódj a sztároktól!


A konyha kétségkívül az otthon egyik legfontosabb helyisége, hiszen a család nem csupán főzőcskézni, de beszélgetni, szórakozni is ide gyűlik össze néhány finom falat vagy egy kellemes pohár ital társaságában. Pontosan így gondolják ezt a sztárok is, akik hozzánk hasonlóan igyekeznek tökéletesre szabni a lakás ezen helyiségét, és ebben a legprofibb szakembergárdák segítik őket.
 
Ha szeretnéd megújítani konyhád megjelenését, vagy csak egyszerűen érdekelnek a celebek kulisszatitkai, akkor imádni fogod következő összeállításunkat. Inspirálódj a sztárok konyháiból, de ha személyesebb élményekre vágysz, gyere el a Konyhakiállításra, ahol az egésznapos konyhatervezési tanácsadás mellett megnézheted a 2019-es év legújabb konyhabútor terveit és lélegzetelállító konyhagépeit. Március 1-3. között szeress bele az új konyhádba a Budapest Arénában!
 
1. John Krasinski és Emily Blunt
John és Emily otthonában a konyhát, egy séf is megirigyelhetnél. A sztárpár tágas, rengeteg tárolóhellyel rendelkező bútort terveztetett magának, a hosszú konyhasziget pedig egy pultban végződik, ahol a közös főzések után a finomságokat is el lehet fogyasztani. A konyha szinte egybeolvad a természettel, hiszen a falnyi üvegajtóknak köszönhetően egész nap fényben úszik a helyiség, a kert pedig csupán karnyújtásnyira van.
 
2. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas
Catherine otthonának minden bizonnyal a konyha az egyik fénypontja. A sötét fából készült szekrények remek kontrasztot mutatnak a fehér csempével és a márvány munkalappal, a klasszikus fekete-fehér járólap pedig felteszi a pontot az í-re. A középre helyezett konyhasziget ideális reggeliző asztal, a két óriási tűzhely pedig feltételezi, hogy a sztárpár szeret hódolni a kulináris élvezeteknek. Egy szó, mint száz, ilyen környezetben élmény lehet összedobni a vasárnapi ebédet!
 
3. Cindy Crawford és Rande Gerber
Cindy és Rande egy több, mint 86 millió font értékű házat vásároltak Beverly Hillsben, ahol kétségkívül a konyha is lélegzetelállító. A fehér tárolók remekül harmonizálnak a fémes hatású berendezésekkel és kiegészítőkkel, elegáns, ugyanakkor letisztult összhatást kölcsönözve ezzel az enteriőrnek. A számos rejtett tárolóhely, az étkezőpultként is használható konyhasziget és a beépített borhűtő pedig mind a maximális helykihasználást és funkcionalitást szolgálják.
 
4. Fleetwood Mac és Lindsey Buckingham
A zenész Brentwoodban építette ezt a csodás házat magának és a feleségének. A nappali, tágas konyhába és étkezőbe vezet, a helyiségek közötti folytonosságot pedig a gyönyörű fapadló és a fehérre festett falak teremtik meg. Modern, letisztult, ugyanakkor otthonos és barátságos lett a végeredmény, a grafitszürke konyhasziget a márvány pulttal kiegészülve játékosságat kölcsönöz a térnek, és tökéletes helyszínt biztosít a nyüzsgő baráti és családi események számára.
 
5. James Corden és Julia Carey
James és Julia belsőépítésze nem spórolt a négyzetméterekkel, amikor a konyhát tervezte a párnak. Az óriási, séfekre szabott konyhát fehér faburkolatú szekrénnyel, dupla tűzhellyel és egy hatalmas pára elszívóval látták el. A középre helyezett konyhasziget pulttal is kiegészül, de persze van hely arra is, hogy a család egy rendes étkezőasztal mellett hódoljon a kulináris élvezeteknek. A végeredmény látványos, de talán túlságosan grandiózusra sikerült.
 
6. Kylie Jenner
Ez a mesés konyha csupán az egyik szuper szeglete Kylie Beverly Hillsben bérelt otthonának. Megannyi tárolási lehetőség, széles felületek a főzéshez és egy márványborítású konyhasziget, öt székkel kiegészülve, hogy legyen kinek szórakoztatni a celeblányt, miközben a tűzhely mellett sertepertél. Sokan megfeledkeznek erről a szépséges konyháról, hiszen Kylie villájának fenomenális kertje van, melyben a szőlőtőkéktől, a minigolf pályáig minden megtalálható.
 
7. Kris Jenner
Kris új otthonában, tágas konyhát találunk, faburkolattal és elegáns márványpultokkal. A konyha egyenesen a nappaliba nyílik, így a családi élet apró mozzanataiból sem kell kimaradni, miközben éppen készül a vacsora.
 
8. Jennifer Lopez
Ez a végtelenül letisztult vonalvezetésű konyha Jennifer New Yorkban található luxuslakásának része. A fehér kabinetek szinte belesimulnak a fal síkjába, így minden szem a hatalmas borhűtőre és a konyhaszigetre szegeződhet. Jen konyhája egyértelműen a családi és baráti összejövetelekhez lett kitalálva.
 
9. Matthew Perry
A Jóbarátok egykori sztárjának konyhája pont olyan hatalmas, mint a ház többi helyisége: földtől mennyezetig húzódó beépített szekrényekkel, dupla sütővel, menő borhűtővel és megannyi naprakész konyhai kiegészítővel. A pult és reggeliző asztal különválik, és egy elegáns körasztal is rendelkezésre áll az étkezésekhez. A fehér frontokat otthonossá varázsolják a mélykék kárpitozású székek és az óriási zöld növény a sarokban.
 
10. Natalie Portman
Natalie otthona szó szerint a természet lágy ölén fekszik, a felnyíló üvegfalaknak köszönhetően a modern konyha karnyújtásra van a fáktól és az óceántól. A sztár számára tervezett enteriőr remek példa arra, hogy miként lehet a konyhát kiemelni a puszta funkcionalitásból, és belesimítani a mindennapi élettereinkbe.
 
11. Selena Gomez
A fiatal színész-énekesnő otthonából sem hiányozhat a hatalmas konyha, amely hagyományos téglaburkolatokkal és top-spec készülékekkel egészül ki, beleértve egy dupla sütőt és az amerikai stílusú fagyasztót is. A konyha jól ötvözi a natúr és modern elemeket, a sárgaréz edények és a fonott kosarak pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy az összhatás távolról se legyen rideg.
 
Ahol a dizájn életre kel!
 
Celebek ide, sztár lakberendezők oda, a konyha mégis akkor a legjobb, ha tükrözi a tulajdonosa személyiségét, és minden téren megfelel az igényeknek. Gyere el március 1-3. között a Konyhakiállításra, mert itt biztosan megtalálod, amit keresel, legyen az konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye. A háromnapos rendezvényen olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz, melyekkel korábban még sosem. A szakma hazai képviselői itt mutatják be legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára. Ha építkezel, felújítasz vagy csupán szenvedélyes konyhaművészként izgalmas megoldások után kutatsz, itt a helyed! Nem is indulhatna jobban a tavasz, gyere, és inspirálódj velünk a Budapest Arénába!
Share