2024.05.21.
Konstantin

Hogyan ne érezd magad sz*rul – Valódi tartalom, valódi segítség, nőknek!


A belső kritikusod már megint a földbe döngöl egy apró botlásod miatt? Elképzelhetetlennek tartod, hogy az elért sikereidet ne a szerencsének, hanem saját magadnak köszönd? Képtelen vagy kiengedni az irányítást a kezedből, muszáj mindent neked csinálnod? Folyamatosan próbálsz mindenki kedvében járni és mindenkinek megfelelni?
 
Ha magadra ismersz a fentiek után, akkor ez a könyv neked szól!
Andrea Owen nemzetközi hírű life coach szakmailag elismert műve, a Hogyan ne érezd magad sz*rul – 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll szókimondó, őszinte stílusával és módszereivel kézzelfogható segítséget nyújt az önfejlesztéshez, rossz szokások megváltoztatásához. Kíméletlenül, de barátnői gyengéd szeretettel szembesíti olvasóját az életet megkeserítő, önromboló viselkedési formákkal, melyek sokszor észrevétlenül meglapulnak a mindennapokban, és kimondottan kártékonyak.
 
A könnyen befogadható, rövid fejezetekben a szerző egy-egy probléma hátterét és kialakulási módját tárja fel, és elgondolkodtató kérdésekkel igyekszik kibillenteni az olvasót a megszokott működési mechanizmusaiból. Praktikus, gyakorlati tanácsaival és módszereivel pedig segít megtalálni az egyéni, személyre szabott megoldást az adott nehézségre. Bár tudományosan megalapozott szemléletet tár elénk, a szerző kerüli a súlyos elemzéseket és a szakzsargont, inkább mindenkiben a tudatosságot igyekszik előmozdítani, ehhez eszközöket adni.
 
S hogy legyen honnan erőt meríteni, rengeteg történetet, példát hoz praxisából és személyes életéből is. A Hogyan ne érezd magad sz*rul – 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll nem felhőtlen, könnyed életet ígér, nem titkolja, hogy egy nehéz és embert próbáló út vár arra, aki változtatni szeretne rossz szokásain, de garantálja, hogy ha valaki rászánja magát a munkára, annak meglesz az eredménye.
Share