2024.04.30.
Katalin, Kitti

Jégre léptek az ÉNB sztárjai


Az osztrák síparadicsomba, Obertauernbe készül az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat forgatni. A főszereplők közül néhányan bemelegítésképpen curlingben mérték össze tudásukat a Kamaraerdőben található pályán.
 
„Most voltam először életemben curling pályán, de a tévében sokat néztem a közvetítéseket. Figyelmeztettek bennünket, hogy ez a speciális jég jobban csúszik mint a sima műjég, de egyáltalán nem féltem, igaz azért estem egy jó nagyot.” – mondta Alexa, aki Bécyvel volt egy csapatban.

énb_jég03

„Én nagyon élveztem, hogy „térdelve” csúszhattam a jégen! Rögtön elsőre sikerült célba juttatnom a követ, vagy hogy nevezik ezt az izét… Szóval azt hiszem, hogy curlingben is hamar profi tudnék lenni.” – mondta szokásos magabiztosságával Bécy.
énb_jég01
„Kicsit paráztam, nehogy elessek, mert korábban volt egy gerinc műtétem, de szerencsére megúsztam baj nélkül. Kristófnak köszönhetően pedig le is győztük Alexáékat.” – fűzte hozzá Karola. „A téli sportok nem állnak távol tőlem, de a curlinget most próbáltam először. A tévében sokszor viccesnek tűnt, de kiderült, hogy komoly ügyességet igényel. Szívesen kipróbálnám még, igaz a snowboardozást Obertauern havas lejtőin jobban várom.” – nyilatkozta a legsportosabb főszereplő, Kristóf.
Share