2024.04.27.
Zita

Supernem évzáró buli a Dürer Kertben


Rendhagyó módon készülnek búcsúztatni az évet a Supernem tagjai december 29-én. Az egyébként immár hagyományosnak mondható budapesti évzáró koncertjükre ezúttal három olyan fiatal rockandroll zenekart hívtak meg, amelyeket bátran nevezhetünk az elmúlt időszak nagy felfedezettjeinek.

A már külföldön is szárnyait bontogató igazi karcos garázsrock-csapat, a Trousers, az idei Kimittube?-döntős ír-norvég-magyar trió, a bluest és a rockandrollt ellenállhatatlan szellemességgel ötvöző Mongooz and the Magnet, és a szintén pécsi, pimaszul fiatal Junkie Jack Flash, amely nemcsak meglepő kiforrottsággal, de olyan elemi erővel tolja a rockandrollt, hogy az ember a lábával dobol a plafonon.

Papp Szabiék a helyszínt az így már igazi rockfesztivállá alakuló egész estés táncmulatságnak sem véletlenül választották. Az utóbbi évek kultikus koncerthelyszínévé vált Dürer Kert ugyanis az idén nyáron komoly technikai és esztétikai átalakításon esett át. Így, az erre a koncertre ismét valami meglepetéssel készülő Supernem évzárója is, a szokásos parádés szórakozás mellett, valódi hang- és fényorgiát ígér.  A zenekarok pedig külön megkérik a közönséget, hogy a színpadon látottakat próbálják ki otthon, járjanak koncertekre és alapítsanak rockzenekart!supernem_2015

Share