2024.06.13.
Antal, Anett

5 dolog, amit nem tudtál Für Anikóról


 

Für Anikó Készhelyzetbe került: a Comedy Central hétfői adásában a színésznőt hozzák igen kényes helyzetbe. Miután Hajós András beengedte a jelenetbe, Anikó hirtelen Évaként találta magát a paradicsomban. Für Anikó ezúttal önmagát adhatta: azt az arcát, amelyet a szerepek mögött ritkán látunk. Íme, 5 tény Für Anikóról, amit talán nem tudhattunk róla.fur_aniko_keszhelyzet_4

Ösztönös rögtönző

Anikó a Készhelyzetben igen magabiztosan állta a sarat, ami nem is csoda, hiszen az improvizáció a munkája szerves részét alkotja. „Többször kaptam már meghívást Bácskai Juli pszichoszínházába, ahol minden az ösztönzésről szól, de egy jól bejáratott színházi előadás során is előfordulhat, hogy probléma adódik. Egyszer például rosszul hallottam egy végszót és úgy mentem be a színpadra, hogy semmi keresnivalóm nem volt ott. A nézők nem vették észre a hibát, de a kollégák nagyon nevettek” – mesélte Für Anikó.

Énekesnőként is bizonyít

Für Anikó mindennapjaiban egyre komolyabb szerepet kap az éneklés. „A színészkedés és a zene párhuzamosan van jelen az életemben. „Zenei „mesteremmel”, Bagó Gizellával, valamint Bereményi Gézával és Hrutka Róberttel már régóta dolgozunk együtt. Számomra az éneklés egy teljesen természetes dolog, sok koncert van a hátam mögött és szeretnék még további zenei anyagokkal jelentkezni” – mondta Für Anikó.fur_aniko_keszhelyzet_5

Nem használ számítógépet

Bár a Készhelyzetben Für Anikó egy ultramodern paradicsomban találja magát, a valóságban mi sem áll tőle távolabb mint a technológia. „Nem tudok emailezni, a laptopot is a férjem kapcsolja be és tessék, itt vagyok még, mindig élek” – nevette el magát a színésznő, aki nem hajlandó elviselni, hogy képernyőről képernyőre vándoroljon, inkább éli a valós életét. „A gyorsétterem mellett megjelent a gyorsélet is, minden felületes, elillanó” – magyarázta a színésznő, hogy többek között miért tartja magát távol a kütyüktől.

Mindene a természet

Für Anikó imádja a természetet, egy nagy kert volt mindig az álma, amelyet messze a város zajától meg is talált a családjával. „Folyamatosan építjük, szépítjük és igyekszünk úgy élni, hogy civilizációs hatásokkal a lehető legkevésbé terheljük a környezetünket. Ez egy igazán fontos kérdés mindkettőnk számára” – mondta a színésznő.

Cameron Diaz egy kicsit már sok

Sandra Bullock, Cameron Diaz és Uma Thurman – a magyar közönség számára mindegyikük Für Anikó hangján szólal meg. „Cameron Diaz egyes szerepei számomra közönségesek, de a tehetsége nyilvánvaló, Hollywoodban sem lehet pusztán hosszú combokkal érvényesülni. Sandra Bullock és Uma Thurman egyénisége közelebb áll hozzám. Az amerikai vígjátékokat amúgy sem kedvelem, de például a South Park fekete humorát nagyra értékelem.”
fur_aniko_keszhelyzet_6

Share