2024.07.20.
Illés

Pordán Petra feszesen szeretne lazítani


Pordán Petra a Sláger TV Halló, Angyalok! című műsorának háziasszonya nagy lendülettel indította a nyarat. A megnyerő hangú képernyős nem kis feladat elé állította magát: Petra életének jelentős részét régóta a sport és a mindennapi aktív mozgás tölti ki, ám úgy döntött mostantól még tudatosabb lesz ezen a téren. A nyaralással és feltöltődéssel kapcsolatos tervei mellett az edzőtermet is igyekszik viszonylag intenzíven célba venni.
 
Pordán Petra gyerekkorában úszott, és felnőtt fejjel is szakít időt a rendszeres testmozgásra. Amellett, hogy évek óta teremben végzi az erősítő és alakformáló edzéseket, a futás által a szabadban is megtalálja a sportolás örömét. Az edzések irányítását azonban mostantól egy igazi profira bízza, hogy garantált legyen a végeredmény.
„Folyamatosan sportolok, de pár hónapja megfogalmazódott bennem az igény, hogy kipróbáljam, milyen egy szakemberrel együttműködni, így felkerestem egy személyi edzőt. Alapvetően mazochista típus vagyok, és azt hiszem kőkemény edzőt találtam, úgyhogy elég jó páros vagyunk. Nagyon szeretek enni, így a kardiózás mellett a hasazásra is hangsúlyt fektetek majd. Nem vagyok az a típus, aki lemond a finom ízekről, és csak salátán és light kólán él.” – mondta Pordán Petra.
 
Petra a mindennapi teendők mellett idén is szakít időt nyaralásra. Próbálja megtalálni az egyensúlyt munka és magánélet között, férjével külföldi utazást terveznek, hogy kipihenjék az év közbeni hajtás fáradalmait.
„Nyáron sokat vagyunk a Balatonon, és nagy szerelmem Horvátország, ami idén is a lehetséges úticélok között szerepel, de Görögország és Törökország is lehet végállomás. A férjemmel ilyenkor mindketten igyekszünk aktív programokkal is feltöltődni, olyan újdonságokat kipróbálni, mint a vízi ejtőernyőzés, vagy a búvárkodás” – lelkendezett Petra.
Share